Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Vsi muraši negativni na testu
16. september 2020

Potrdilo o negativnem testu na SARS-CoV-2 Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nkmura.si

Nogometaši Mure, strokovno osebje in ostali, ki sodelujejo pri pripravi tekme Mura : Aarhus, so 15. septembra 2020 opravljali testiranje na koronavirus. Testiranje je po protokolu UEFE obvezno pred vsako evropsko tekmo. Vseh 55 opravljenih testov je bilo negativnih.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu