Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Zadnja tekma v letu je pripadla Rapidu
22. november 1936

V nedeljo, 22. novembra 1936, je Mura odigrala zadnjo tekmo v letu 1936. V Murski Soboti je v prijateljski tekmi gostila Mariborski Rapid, ki v tej sezoni igra v I. razredu Mariborske skupine.

Mura je na tekmi nastopila v kompletni postavi, okrepljena z odličnim Dragom Starcem, ki je pred kratkim iz I.SSK Maribora prestopil k Muri. Po devetdesetih minutah je bil boljši Rapid z 0:3 (0:1).

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu