Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Žiga Kous podaljšal pogodbo z Muro
29. september 2020

Žiga Kous je podaljšal pogodbo z Muro do 31. decembra 2022. Žiga je za Muro prvič zaigral 8. novembra 2009 na tekmi Livar Ivančna Gorica : Mura. Mura je takrat nastopala v 2. slovenski nogometni ligi. Priložnost mu je ponudil takratni trener Primož Gliha, ki je danes selektor mlade reprezentance Slovenije. Do tega trenutka je za Muro zbral 166 nastopov in dosegel sedem zadetkov, kar ga uvršča na 8. mesto igralcev z največ nastopi za Muro v samostojni Sloveniji.

NE SPREGLEJTE

Žiga Kous

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu