Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Zmaga proti Građanskemu iz Čakovca
18. avgust 1935

Po daljšem premoru je Mura znova igrala prijateljsko tekmo, tokrat je v Mursko Soboto prišla ekipa Građanski Čakovec. Slavila je Mura s 4:1 (2:1).

Tekma je bila vse prej kot prijateljska, veliko pa je bilo prigovarjanja sodniku. Mura je bila tehnično boljša, gledalci so pogrešali več izdelanih akcij z obeh strani.

V predtekmi sta se pomerili murina mladina in rezervna ekipa Čakovca. Slavili so gostje z 1:2.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu