Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Žreb 2. kroga Pokala Pivovarne Union
29. september 2020

Pari 2. kroga Pokala Pivovarne Union Foto: nzs.si

Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je bil danes žreb 2. kroga Pokala Pivovarne Union. Mura bo 21. oktobra 2020 gostovala pri drugoligaški Dravi. Zaradi menjave igralne površine na Ptuju, bo tekma na igrišču v Zavrču. Igra se le ena tekma.

Od letošnje sezone se pokal Slovenije imenuje Pokal Pivovarne Union. Prve štiri ekipe minulega državnega prvenstva (Celje, Maribor, Olimpija in Mura) so bile v 1. krogu proste. Drava je v 1. krogu pokala v gosteh z 0:6 premagala tretjeligaško ekipo Koroška Dravograd.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu