Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. V kolikor opazite napačen podatek ali posedujete kakršenkoli podatek, ki ni objavljen, vas prosimo, če nam ga pošljete. Lahko je to časopisni izrezek, fotografija, vstopnica s tekme ... Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

prijateljska tekma

5. avgust 2020, 18:00

Zalaegerszeg - ZTE Arena

ZTE 0
Zalaegerszegi TE
mura_logo.png 1
Mura
Kronološki zapisi

1 Mura premagala ZTE (5. avgust 2020)

Mura premagala ZTE
Datum: 5. avgust 2020

V prijateljski nogometni tekmi so nogometaši Mure z 0:1 premagali madžarski ZTE, ki je minulo sezono končal na šestem mestu NB I lige (madžarska prva liga). Zadetek je padel v 11. minuti, dosegel pa ga je Luka Bobičanec iz prostega strela. Črno-beli so bili ves čas tekme boljši tekmec in imeli še nekaj lepih priložnosti, tako da bi bila lahko zmaga še višja.

Mura je igrala v postavi: Obradović, Kous (od 79. Kosi), Maruško, Gorenc, Šturm (od 79. Kaučič), Kouter, Brkić (od 60. Horvat), Filipović (od 60. Karničnik), Šušnjara (od 79. Štrakl), Bobičanec (od 79. T. Cipot) in K. Cipot (od 60. Maroša). Trener: Ante Šimundža.

S klopi so na priložnost čakali: Zalokar, Karničnik, Kaučič, Horvat, Štrakl, T. Cipot, Kosi in Maroša.

ZTE je igral v postavi: Gyurján (Köcse), Tanasin, Sebestyén, Szépe (Bobál), Kun (Semedo), Bedi, Kovács B. (Szökrönyös D.), Szabó B., Papp L. (Jóna B.), Dragóner (Zimonyi), Hegedüs. Trener: Gábor Boér.

Tekma bi morala biti odigrana v Murski Soboti, vendar je bila zaradi razmočenega igrišča prestavljena v Zalaegerszeg. V Murski Soboti je te dni močno deževalo. Za Muro sta zaigrala tudi mladinca Vito Štrakl in Filip Kosi.

vrh

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu