Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. V kolikor opazite napačen podatek ali posedujete kakršenkoli podatek, ki ni objavljen, vas prosimo, če nam ga pošljete. Lahko je to časopisni izrezek, fotografija, vstopnica s tekme ... Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Prvenstvo LNP - mariborsko okrožje

18. oktober 1925, 13:00

Maribor - igrišče v Mariboru

Uradne osebe: Radolič (glavni sodnik)

tskmerkur.png 14
Merkur Maribor
mura1924.png 0
Mura
Kronološki zapisi

1 Z devetimi igralci ni šlo (18. oktober 1925)

Z devetimi igralci ni šlo
Datum: 18. oktober 1925

Nogometaši Mure so se v Mariboru pomerili z Merkurjem in izgubili z visokih 14:0. Ob polčasu je bilo 7:0. Merkur je s tem osvojil prve točke v letošnjem prvenstvu. Za domačine so zadeli L. Löischnigg (6 zadetkov), B. Löschnigg (2 zadetka), Barlovič (2 zadetka), Kristl (2 zadetka, od tega enega iz enajstih metrov) in Lunežnik (1 zadetek). En zadetek so si muraši zabili sami.

Mura je igrala le z devetimi igralci, od tega s štirimi rezervnimi igralci. Nekaj igralcev najboljše enajsterice je zamudilo vlak in ni odpotovalo v Maribor na tekmo.

vrh

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu