Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. V kolikor opazite napačen podatek ali posedujete kakršenkoli podatek, ki ni objavljen, vas prosimo, če nam ga pošljete. Lahko je to časopisni izrezek, fotografija, vstopnica s tekme ... Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Pokal Slovenije 2020/2021

2. krog

21. oktober 2020

Zavrč - Športni park Zavrč

drava_logo.png
Drava
mura_logo.png
Mura
Kronološki zapisi

1 Žreb 2. kroga Pokala Pivovarne Union (29. september 2020)

Žreb 2. kroga Pokala Pivovarne Union
Datum: 29. september 2020

Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je bil danes žreb 2. kroga Pokala Pivovarne Union. Mura bo 21. oktobra 2020 gostovala pri drugoligaški Dravi. Zaradi menjave igralne površine na Ptuju, bo tekma na igrišču v Zavrču. Igra se le ena tekma.

Od letošnje sezone se pokal Slovenije imenuje Pokal Pivovarne Union. Prve štiri ekipe minulega državnega prvenstva (Celje, Maribor, Olimpija in Mura) so bile v 1. krogu proste. Drava je v 1. krogu pokala v gosteh z 0:6 premagala tretjeligaško ekipo Koroška Dravograd.

vrh

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu