Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E50

V 50. epizodi podcasta Doj se prosi se ustvarjalci najprej ustavijo pri tekmi z Domžalami, ki je ponovno ponudila triler, ki se je tokrat razpletel v obratni smeri kot lansko sezono. Debata teče tudi o tem, kaj so ponudili novinci, o poškodbi Kaija Cipota in o tem, kaj je klubu prinesel Amadej Maroša. Zvonko in Robert diskutirata o depresiji in čarno-bejli zvestobi. Govora je tudi o prihajajoči tekmi s Celjem in še marsikaj zanimivega.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu