Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Statistika

Na strani je prikazana statistika povezana z Muro. S klikom na posamezno kategorijo boste lahko izbirali med moško in žensko ekipo. Pri moških manjkajo predvsem podatki pred sezono 1991/1992. Le-te konstantno dodajamo, zato se statistika z vsakim novim vnosom avtomatično spreminja.

Opomba: Zaradi tabelaričnih prikazov podatkov priporočamo ogled na namiznih računalnikih oz. v postavitvi mobilne naprave v ležeč položaj.

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu