Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti na spletni strani nkmura.si je določena s tem dokumentom. Vse osebne informacije, ki nam jih posredujete preko obrazcev ostanejo zasebne, razen če je pri posamezni kategoriji določeno drugače.
Katere informacije zbiramo?

Informacije razdelimo v dve kategoriji:

1. Osebne informacije: Informacije, ki jih navedete ob prijavi/registraciji na spletni strani in zajemajo: elektronski naslov in uporabniško ime.
2. Informacije spletne strani: To so informacije, ki jih spletna stran avtomatično shranjuje sama. Sem spadajo piškotki. Spletna stran shranjuje sledeče piškotke:
- piškotek, ki shrani vašo izbiro ali sprejemate piškotke na spletni strani. Čas trajanja tega piškotka je 365 dni.
- piškotek, "Zapomni si me", pri prijavi. Ta piškotek si zapomni vaše podatke in vas, v koliko ga označite,  avtomatično prijavi ob naslednjem obisku strani. Čas trajanja tega piškotka je 365 dni.
- piškotek Google Analytics. Je storitev Googla, ki shranjuje podatke o vašem obisku spletne strani. Politika teh piškotkov je določena s strani Googla.

V kolikor ni z zakonom določeno drugače, imate možnost kadar koli pogledati, spremeniti ali izbrisati vaše podatke, ki jih hranimo. To storite tako, da nas kontaktirate preko elektronskega sporočila na [email protected].

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki, ki se zbirajo preko spletne strani, se uporabljajo za namene delovanje strani in izboljšanje uporabniške izkušnje. Ne uporabljamo jih v marketinške namene.

Uporabniški račun se na željo uporabnika lahko odstrani. Za izbris uporabniškega računa je potrebno kontaktirati [email protected].

Kako vaše podatke prenašamo in hranimo?

Skrbimo, da poteka obdelava vseh vaših osebnih podatkov znotraj Evropske unije. Vaše podatke hranimo v naših ali v podatkovnih sistemih podobdelovalcev skladno z veljavno politiko hrambe. Kako dolgo jih hranimo je odvisno od zakonskih zahtev in poslovnih potreb.

Da bi zagotovili najvišje standarde privatnosti izboljšujemo in popravljamo ta pravilnik. Priporočamo vam, da ta pravilnik občasno preberete in se tako seznanite z vsemi spremembami. Pravilnik je dostopen na spodnjem meniju na glavni in vseh podstraneh nkmura.si s klikom na Politika zasebnosti.

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu