Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E62

V 62. epizodi podcasta Doj se prosi, sta se Robert in Smiljan podrobneje dotaknila tekme med Muro in Koprom ter posrednih sporočil, ki jih je tako igralcem, kot gledalcem poslal trener Vladimir Vermezović, katerega rokopis se že vidi v igri čarno-bejlih. Zakaj je bilo to najboljših 60. minut igre Mure v letošnji sezoni? Je nova formacija prilagajanje nasprotniku ali način kako Mura želi igrati? Zakaj je Filippo Tripi eden ključnih nogometašev v novi formaciji in koliko je ta prilagojena tudi čim boljšemu izkoriščanju Dardana Shabanhaxhaja? Je izenačenju botrovala neizkušenost na strani čarno-bejlih ali izkušnje na strani Kopra? Govora pa je tudi o ostalih srečanjih PLT, ki so ponudila debi Damirja Krznarja na klopi Celja in Zorana Zeljkovića na klopi Olimpije. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu