Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Donacija iz Amerike
11. junij 1933

Mura je prejela donacijo iz Amerike. Foto: Murska Krajina, 11. junij 1933

Sport klub Mura je v preteklih dneh prejel donacijo enega od ustanoviteljev kluba Junkunca, ki sedaj živi v Chicagu. Donacija je znašala 20 ameriških dolarjev, zahvalo za njo pa so objavili v tedniku Murska Krajina.

Če bi 20 dolarjev iz leta 1933 preračunali v evre (leto 2020), bi to znašalo okrog 400 evrov.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu