Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Fazanerija bo dobila novo travnato površino

Jernej Rumež (prvi z leve) in Denis Rajbar (četrti z leve) sta si ogledala travnato površino na stadionu Juventusa v Torinu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Športni direktor Denis Rajbar in vodja infrastrukture pri Muri Jernej Rumež, sta se v preteklih dneh mudila v Italiji, kjer sta si ogledala travnato površino, ki jo bo Fazanerija dobila po končanem prvenstvu.

Rumež in Rajbar sta si ogledala zelenico Atalante in Juventusa, razkazali pa so jima še vadbena centra, stadion in pripadajoče objekte. Fazanerija bo namreč dobila travnato površino po vzoru tiste, ki ju imata tako Juventus, kot Atalanta.

"Vse smo se zmenili, v začetku prihodnjega meseca dorečemo še zadnje detajle, z mesecem majem pa se začnejo gradbena dela in izvedba nove travnate ruše v Fazaneriji. Mura bo imela v prihodnji sezoni že enako travnato površino kot Juventus in Atalanta, kar pomeni, da bomo tudi na tem področju stopili korak višje. Poleg tega pa bo travnata površina tudi ogrevana, kar bo omogočalo še boljše pogoje. Ne pozabimo pa tudi, da se bo igrišče za štirinajst metrov premaknilo proti glavni tribuni, kar bo ustvarilo še boljše vzdušje, saj bodo gledalci bližje igrišču," je za spletno stran kluba povedal Rajbar.

Zadnja prenova sega v leto 1965

Na Fazaneriji so doslej le enkrat menjali travnato površino in drenažo. To je bilo pred skoraj šestdesetimi leti, leta 1965.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu