Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Fotozgodba: Nej si sama Mura tij

Po zadetku Jurišića so vsi stekli do klopi za rezervne igralce. Skočila je celotna klop in strokovni štab. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Muraši so na tekmi proti Bravu osvojili prvo točko na domačih tleh v letošnji sezoni. Zmago so imeli dolgo časa v žepu in to kljub temu, da so 80 minut tekme igrali brez enega igralca. V oči nam je padlo kar nekaj detajlov.

Tekmo si je ogledalo manj gledalcev kot smo to vajeni, saj so zadnji neuspehi očitno pustili posledice tudi pri publiki.

Zanimivo je, da so pri zadetku Jurišića prav vsi igralci stekli do trenerja, skočila pa je tudi celotna klop, kar se na zadnjih tekmah ni dogajalo. Po koncu tekme so se vsi skupaj zbrali še na sredini igrišča in se pogovorili. Igralci so nato odšli pozdravit navijače in v slačilnice.

Žan Trontelj in Matija Kavčič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Nišče drujgi samo tij. Navijaška skupina Black Gringos. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Trener Vermezović se drži za glavo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Pogled skozi kamero kamermana, Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Po koncu tekme so se igralci zbrali na centru. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Pozdrav navijačem. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Po koncu tekme je sledila poprava igrišča. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Pogled na gnečo pri glavnem šanku. Po koncu tekme. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Kako so igrali?

Nogometaši Mure so se v 8. krogu prve lige pomerili z Bravom. Kako so igrali? Ocenite igralce Mure, trenerja Vermezovića in glavnega sodnika Antića.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 18. septembra, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 38.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu