Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ge je Boštjan Zemljič?

Boštjan Zemljič, trener NK Ljutomera. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Jure Zauneker

Boštjan Zemljič je visokorasli branilec, ki je dres Mure nosil v sezoni 2002/03, ko je Kidričevo zamenjal za Mursko Soboto. Za Muro je odigral 32 tekem in dosegel 2 zadetka. Ge je Boštjan Zemljič?

"Po končani igralski karieri sem že 14 let zaposlen, seveda pa še vedno delujem v nogometu kot trener. Večino svojega časa preživim v 3. ligi, trenutno pa sem aktiven v akademiji NK Lendava kot pomočnik trenerja v selekcijo U17."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Boštjan Zemljič

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu