Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Intervju z Marijanom Bakulo

Marijan Bakula leta 1995. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Franc Bobovec

V reviji eSPORT je bil avgusta 1995 objavljen intervju z Marijanom Bakulo. Bakula velja za enega izmed najboljših tujcev, ki so kadarkoli igrali na slovenskih nogometnih zelenicah. Za Muro je zaigral na 115 prvenstvenih tekmah, dosegel 10 zadetkov, zbral pa je tudi 8 nastopov na evropskih tekmah Mure.

V intervjuju, ki ga je z njim opravil Franc Bobovec, je govora o različnih temah - ligi deseterice, štartu Mure v prvenstvo 1995/1996, evropskih izzivih, ponudbah o prestopu in še veliko več.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Marijan Bakula

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu