Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Intervju z Milanom Kukićem

Milan Kukić, napadalec, ki je prvem prvenstvu samostojne Slovenije neusmiljeno tresel mreže nasprotnikov. Prvega je dosegel že na svoji prvi uradni tekmi proti Zagorju, 25. avgusta 1991.  Na 31. tekmah na katerih je igral, je dosegel 16 zadetkov. Zagotovo bi kakšnega več, če ga pri tem ne bi zaustavile poškodbe, zaradi katerih je izpustil kar nekaj tekem.

Objavljamo intervju, ki je nastal marca 1992 po tekmi Potrošnik Beltinci : Mura (2:0 za Beltinčane). Avtor intervjuja je Franc Bobovec, objavljen pa je bil v Ekipi.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Milan Kukić

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu