Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ka rejsan je karton Šarića najhitrejši rdeči?

Ivan Šarić je moral po psredovanju VAR-a z igrišča v 4. minuti tekme. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot - montaža Matjaž Vöröš

Ka rejsan je bil rdeči karton Ivana Šarića najhitrejši rdeči karton kateregakoli igralca Mure? Če upoštevamo čas, kdaj je bil storjen prekršek bi bil odgovor da, če pa gledamo čas kdaj je bil karton podeljen pa ne. Ker je bil karton uradno podeljen v 4. minuti to ni najhitrejši rdeči karton igralca Mure.

Ker pred samostojnim državnim prvenstvom ni moč dobiti vseh podatkov o minutah podeljenih kartonov se bomo pri pojasnilu osredotočili na obdobje po letu 1991.

Prekršek Šarića je bil storjen v 24. sekundi tekme, po posredovanju VAR-a pa je bil karton podeljen v 3. minuti in 3. sekundi oz. uradno v 4. minuti. To je bil drugi najhitrejši rdeči. Prvo mesto pripada Bojanu Jančarju, ki je karton dobil 9. junija 1993 in to prav tako proti Olimpiji. Za Bežigradom je moral z igrišča v 2. minuti.

Top 3 najhitrejši rdeči
1. Bojan Jančar - 2. minuta - Olimpija : Mura 5:0 (9. junij 1993)
2. Ivan Šarić - 4. minuta - Olimpija : Mura 0:0 (5. maj 2024)
3. Ermin Raković - 6. minuta - Gorica : Mura 6:1 (2. november 2003)

Ka rejsan? je satirična rubrika z izobraževalno vsebino. Besedilo na fotografiji ne odraža resničnih besed.
Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu