Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Aluminiju?

Dvoboj Aluminija in Mure v Kidričevem. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Nogometaši Mure so po devetih tekmah brez poraza proti Aluminiju tokrat klonili z 2:0. Oba zadetka so prejeli v drugem polčasu in sicer po napakah v fazi branjenja. Kljub porazu vas vabimo, da ocenite črno-bele. Kdo je bil najboljši in kdo najslabši na terenu?

Ocenjevanje služi za izbor najboljšega nogometaša Mure v sezoni 2023/24 po vašem izboru. Je anononimno.

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na tekmi med Aluminijem in Muro (1. marec 2024). Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Nejca Kajtazovića.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 3. marca, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 66.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu