Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Bravu?

Dvoboj Mure in Brava. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Fredi Cigan

Novo razočaranje na Fazaneriji. Nogometaši Mure so na domačih tleh ostali praznih rok, tokrat je bil boljši Bravo z 1:2. Kakšne ocene si za svojo predstavo zaslužijo muraši in trener?

Ocenjevanje služi za izbor najboljšega igralca Mure v sezoni 2023/24 po mnenju obikovalcev NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Ocenite muraše na tekmi proti Bravu. Kako so igrali? Ocenjujete tako, da jim podelite oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Damjana Novarlića.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 15. marca, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 40.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu