Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Čardi?

Prihod igralcev na igrišče. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Matjaž Vöröš

Pokalni obračun murašev je za nami. Nogometni praznik v Martjancih proti Čardi se je končal z zmago črno-belih, ki so slavili z 0:3. Znova vas vabimo, da ocenite črno-bele. Kako so igrali? Kdo si zasluži najvišjo in kdo najnižjo oceno?

Ocenjevanje služi za izbor najboljšega posameznika Mure v sezono 2023/24.

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na tekmi proti Čardi (7. marec 2024). Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Nejca Gergiča.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 8. marca, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 70.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu