Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Domžalam?

Almin Kurtovič in Danijel Šturm. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so se v 10. krogu 1. SNL odpravili v Domžale. Še tretjič zapored so igrali 0:2 in to v gosteh. Ste si ogledali tekmo? Kako so igrali muraši? Kako bi ocenili trenerja Vladimirja Vermezovića in glavnega sodnika Mateja Juga?

Ocenjevanje je anonimno, brezplačno in za njega ni potrebna nobena registracija. Ocene služijo za izbor najboljšega igralca Mure v sezoni 2023/24 po mnenju obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Muraši so v 10. krogu 1. SNL gostovali v Domžalah. Kako so igrali? Ocenite igralce Mure, trenerja Vermezovića in glavnega sodnika Juga.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 28. septembra, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 49.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu