Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Kopru?

Nočni pogled na stadion. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NK Mura skozi čas

Nogometaši Mure so v 12. krogu gostili Koper in še vedno ostaja brez domače zmage. Bilo je 2:2. Vabimo vas, da ocenite igralce Mure, trenerja in glavnega sodnika Martina Matošo.

Ocenjevanje je anonimno, brezplačno in za njega ni potrebna predhodna prijava. Služi za izbor najboljšega igralca Mure po vašem izboru.

Kako so igrali?

Muraši so v 12. krogu prve lige lovili prvo domačo zmago v sezoni. Kako so igrali muraši? Ocenite igralce, trenerja in glavnega sodnika.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 24. oktobra, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 41.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu