Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Kopru?

Tilen Ščernjavič in Aljaž Antolin skušata zaustaviti Eneja Jeleniča. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so znova ostali praznih rok. V zaostali tekmi 22. kroga so v Kopru so klonili z 2:1 (1:0), bodla pa je predvsem nenevarnost in brezidejnost v napadu. Kako ste vi videli igro murašev? Ocenite Murine igralce.

Kako so igrali?

Ocenite muraše na tekmi proti Kopru. Kako so igrali? Ocenjujete tako, da jim podelite oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Denisa Šabanagiča.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 25. marca, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 45.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu