Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Rogaški?

Thalisson Charles Alves Moreira in Niko Kasalo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so za konec sezone 2023/24 gostili svojega pokalnega krvnika, Rogaško, ki je še enkrat več uspela zmagati na Fazaneriji. Na koncu je bilo 1:2 (0:2). Še zadnjič to sezono vas vabimo k ocenjevanju igralcev, trenerja in glavnega sodnika. Kakšne ocene bi jim podelili?

Ocene služijo za izbor najboljšega nogometaša Mure po mnenju obiskovalcev NK Mura skozi čas. V prihodnjih dneh bomo objavili še končno lestvico najbolje ocenjenih igralcev in sestavili idealno Murino enajsterico za pravkar končano sezono.

Kako so igrali?

V zadnjem krogu 1. SNL v sezoni 2023/24 so črno-beli gostili Rogaško. Kako so igrali muraši? Ocenite igralce, trenerja in glavnega sodnika Alena Bubka.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno torka, 20. maja, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 29.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu