Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kakšne ocene si zaslužijo muraši proti Rogaški?

Pred pričetkom tekme med Rogaško in Muro. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Muraši so po taktično disciplinirani igri iztržili remi 0:0 v Rogaški Slatini. Dobršen del tekme so bili boljši v polju, vendar tega niso znali kronati. Kako so igrali? Vabimo vas, da jih ocenite.

Kako so igrali?

Ocenite muraše na tekmi proti Rogaški. Kako so igrali? Ocenjujete tako, da jim podelite oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 19. marca, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 31.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu