Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kapetan Ludvik Norčič vabi igralce na sestanek

Ludvik Norčič je kapetan Mure in član kluba od sezone 1924/1925. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Jerolim Purač

Kapetan Mure, Ludvik Norčič, vabi vse zainteresirane igralce, da se udeležijo sestanka, ki bo v nedeljo 12. aprila 1931 ob 15.00 v kavarni Sočič. Mura se želi v prihodnji sezoni 1931/1932, znova vključiti v organizirana tekmovanja in za poletje pripravlja množico pripravljalnih tekem. Kot je znano je trener Mure Milan Ferjan.

Mura v aktualni sezoni znova ni odigrala nobene tekme, kljub temu, da se je vključila v tekmovanje mariborske podeželske lige. V ligi bi morala igrati še Ptuj in Šoštanj. Slednjega so tik pred zdajci premestili v celjsko okrožje, Ptuj pa je odpovedal obe tekmi z Muro.

Kavarna Sočič se je nahajala na zdajšnji (2020) ulici Staneta Rozmana ob nekdanji glasbeni šoli.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Ludvik st. Norčič

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu