Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Klepač odhaja v Yverdon

Veselje Mihaela Klepača na tekmi proti Shkendiji. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Muro zapušča Mihael Klepač, ki se se v zameno za odškodnino seli v švicarskega prvoligaša Yverdon FC. Za Muro je v dveh sezonah in pol odigral 83 tekem in dosegel 15 zadetkov. V lanski sezoni je bil s sedmimi zadetki drugi najboljši strelec ekipe. Kot je dejal predsednik bo Mura nekaj malega odškodnine dobila takoj, nekaj pa si lahko obeta v obliki bonusov.

Mihael Klepač: "Za mano je lepo obdobje, v katerem sem se z Muro veselil naslova državnih prvakov in igral v Evropi. V zadnjih dveh letih in pol smo imeli tako vzpone, kot padce, a vedno ste nam ob strani stali navijači. Sporočam vam, da še naprej podpirajte Muro, z mojim odhodom pa ste dobili enega navijača več."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Mihael Klepač

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu