Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Minimalen poraz Mure v Ljubljani

Tokratno gostovanje Mure v Ljubljani se je končalo z minimalnim porazom črno-belih - 1:0. V prvem polčasu sta bila tekmeca dokaj enakovredna, največjo priložnost pa je zamudil Dvoršak, ki je zadel vratnico Popivode. V drugem polčasu je Olimpija povedla, ko se je Žlogar znašel sam pred Botonjičem. Upi naših nogometašev za izenačenje so se zmanjšali v 80. minuti, ko je Bakula za prekršek nad Žlogarjem dobil rdeči karton. Nasploh je to prvi rdeči karton Murašev v tej sezoni.

Sedaj sledi dvoinpol mesečni premor in tako bo Mura pomlad začela na Fazaneriji s tekmo proti Rudarju (24. februar).

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu