Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura je prejela pismo kraljeve administracije

Pogled na zgradbo vodstva kraljevine Jugoslavije v Beogradu. Foto: secanja.com

Mura je v obdobju med obema vojnama bila zelo naklonjena Jugoslaviji in kralju. Prejela je več pohval in pisem pa tudi stadion v Fazaneriji nosi ime stadion Viteškega kralja Aleksandra I. Zedinitelja.

Po občnem zboru, 10. marca 1936, je klub poslal vdanostno brzojavko Njegovemu veličanstvu in prejel sledeč odgovor Ministra fizičkog vaspitanja naroda, dr. Rogiča: "Najtoplije zahvaljujem na pozdravima koje ste mi uputili sa Vaše glavne godišnje skupštine in želim Vam i u buduče mnogo uspeha u sportskom radu."

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu