Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura razbila Maribor, padale tudi klofute

Nogometaši Mure so se v 15. krogu Prve slovenske nogometne lige v Ljudskem vrtu pomerili z Mariborom in zmagali z 1:3.

Zmaga Mure je ostala v senci dogajanja na in po tekmi. Sama tekma je bila precej živčna, saj so v zadnjem obdobju sobočani trn v peti mariborčanom. Nogometaši in vodstvo Mure so bili v času tekme in po njej tarča različnih provokacij. Kljub temu so odigrali profesionalno, mirno in tako kot se za derbi spodobi - zmagovito.

Mariborčani so igrali zelo grobo, start Vuksanoviča nad Ristićem pa je spadal med borilne veščine in ne na tekmo. Vijoličasti so prejeli dva rdeča kartona, pljuvali in za konec udarili glavnega sodnika Darka Horvata. To je pred TV kamerami storil Branko Šarenac.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu