Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muraši osvojili tretje mesto na turnirju Kovinarja

Nogometni klub Kovinar iz Maribora je ob proslavi 6. obletnice ustanovitve pripravil turnir na katerem je sodelovalo osem ekip in sicer: Branik, Železničar Maribor, Tekstilec Maribor, Jedinstvo Čakovec, Mura, Drava, Kovinar in Aluminij. Turnir se je odvijal v soboto in nedeljo. V 1. krogu je žreb nogometašem Mure dodelil domači Kovinar, ki so ga naši nogometaši premagali s 4:0 (2:0). Po poročilih je bila to najlepša tekma dneva - zelo živahna, razgibana in tudi na precejšnji tehnični višini.

Rezultati prvega dne
Železničar : Drava 0:1 (0:0)
Jedinstvo : Tekstilec 4:1 (1:1)
Branik : Aluminij 7:0 (3:0)
Mura : Kovinar 4:0 (2:0)

Nogometaši Mure so se v nedeljskem polfinalu pomerili z boljšim iz dvoboja Železničar : Drava. Dvoboj med Muro in Dravo se je po rednem delu končal brez zmagovalca in sicer je bilo 1:1 (0:0). Po streljanju enajstmetrovk pa so nato v finale napredovali igralci iz Ptuja.

Rezultati polfinala
Drava : Mura 1:1 (0:0)
Jedinstvo : Branik 2:0 (0:0)

Nogometaši Mure bi se nato morali v tekmi za tretje mesto pomeriti z Branikom, vendar Mariborčani tekme niso odigrali. Naši nogometaši so tako osvojili končno tretje mesto in ob tem prejeli plaketo. V finalu je Jedinstvo premagalo Dravo s 3:0 (2:0).

Turnirju si je ogledalo okrog 800 gledalcev.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu