Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Murašice s Severno-Irsko ekipo Glentoran Women FC

Trenutek, ko je bila izžrebana naša ekipa. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: zaslonski posnetek UEFA

Črno-bele so z žrebom v švicarskem Nyonu dobile nasprotnice v septembrskih kvalifikacijah UEFA Lige prvakinj. Slovenske prvakinje morajo za preboj v drugi krog kvalifikacij dobiti dve tekmi.

"Črno-bele" se bodo v polfinalu skupine 6 kvalifikacij pomerile s severno irsko ekipo Glentoran Women FC. Če murašice preskočijo prvo oviro, jih v finalu čakajo zmagovalke dvoboja med ciprsko ekipo Apollon Ladies FC in armensko ekipo Pyunik Women. Enajstkratne slovenske prvakinje so bile pred žrebom uvrščene v skupino nosilk.

Domačin turnirja je ciprska ekipa Apollon Ladies FC.

Pari prvega kroga kvalifikacij za ligo prvakinj 2024/25. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: zaslonski posnetek parov - UEFA

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu