Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nekoliko o športnem delovanju SK Mure iz Murske Sobote

Časnik Jutro se je v svojem članku podrobneje posvetil Muri. Športni klub Mura velja za lepo urejen in vzorčen klub. Skrbi za športno življenje v Prekmurju in zraven nogometa goji tudi druge športe.

Hazena Mure velja za eno najboljših v državi, prejšnje leto pa je osvojila prvenstvo dravske banovine. V letošnji sezoni je trenutno na drugem mestu. Soboški table tenis (namizni tenis), velja za enega najboljših v Jugoslaviji. Tako je Muri pripadla čast, da bo lahko organizirala državno prvenstvo Jugoslavije v table tenisu. Le to bo 24. in 25. maja 1930. Pod okriljem Mure deluje tudi tenis sekcija, ustanovljen pa je bil še letalski odsek.

Na drugi strani je nogomet zadnja leta stagniral. Prvo tekmo v letošnji sezoni bo Mura igrala 11. maja 1930 proti mariborskemu Železničarju. Tekma bo v Murski Soboti.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu