Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nogometaši Sobote pred prvenstvom

Le še nekaj dni nas loči od prvenstva v slovenski conski nogometni ligi, katerega začetka se vesele tudi športniki v Pomurju, ki so v zadnjem času pozorno spremljali izjave predstavnikov klubov o pripravah na spomladansko sezono. Tudi NK Sobota se je na sezono resno pripravljal, saj je začel s prvimi treninig že v polovici januarja. Trening je potekal mesec dni najprej v telovadnici, ker je obilica snega na stadionu ovirala vadbo na prostem. Razen tega pa je moštvo odigralo vrsto prijateljskih tekem.

Pozanimali smo se te dni pri sekretarju kluba Vladimiru Cvetku o pripravljenosti moštva pred spomladanskim prvenstvom. Omenil je, da je NK Sobota izgubil dva standardna igralca, to je L. Norčiča in Potočnika, ki sta prestopila h kranjskemu Triglavu, čeprav bi ju lahko zadržal do konca sezone. Izgubo bo moralo moštvo seveda nadoknaditi z mlajšimi igralci. Kar se tiče končnega plasmana na prvenstveni lestvici, je tov. Cvetko menil, da se bo moštvo vsekakor trudilo, da bi se obdržalo v zgornjem delu.

NK Sobota ima trenutno na razpolago šestnajst igralcev prvega moštva, to so: Vrdjuka, Morčič, Klepec, Perić, Dozet, Skalar, Puškarič, Drvarič, Zorec, J. Norčič, Sečko, Miloševič, Pucko, Skalar, Maučec in Matjašec.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu