Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Odred v prijateljskem obračunu ugnal Soboto

Nogometaši Sobote so odigrali prijateljsko tekmo proti lanskemu članu I. zvezne lige Odredu in izgubili z 0:2 (0:0).

V prvem polčasu so se domačini uspešno upirali favoriziranim gostom in nekajkrat nevarno zapretili. Najnevarnejši je bil Zelko, vendar je njegov strel zanesljivo obranil Grčevič. Domači vratar v prvem polčasu ni imel posebnega dela, saj se je večina akcij Odreda končala v avtu, ali pa so jih preprečili požrtvovalni branilci.

Po odmoru je v moštvu Sobote nastopilo nekaj novih igralcev, ki pa niso prinesli želenega učinka, saj je Odred v 50. minuti povedel z 0:1. Gledalci so lahko spremljali lepo igro, tako ene kot druge ekipe. Sobota je razvila kar nekaj lepih napadov, vendar so bili streli preslabi, igralci pa na trenutke prepočasni. Nekaj trenutkov pred koncem so gostje dosegli še drugi zadetek in tekmo dobili z 0:2.

Zmaga Odreda je zaslužena. Igrali so tehnično dovršeno s kratkimi pasovi. Pokazali so lep nogomet, vendar nekoliko neučinkovit. Domače moštvo je v preteklosti že prikazalo boljše igre. Napadalcem se je poznala odsotnost Maučeca. V prvem polčasu je zadovoljil Humar, ki je večkrat pobegnil Piskarju, vendar so njegovi streli zgrešili vrata. Boljši del moštva je bila krilska vrsta, ki je nosila glavno breme igre. Vratar Štefan Ouček ni imel priložnosti, da bi pokazal svoje sposobnosti, saj so gostje malo streljali na vrata. Gola, ki ju je prejel sta bila dosežena iz neposredne bližine in sta bila neubranljiva.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu