Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Pionirska nogometna šola v Murski Soboti

Nogometni klub Sobota organizira v telovadnici ESŠ v Murski Soboti pionirsko nogometno šolo, ki jo obiskuje 20 pionirjev. Prvi del šole, ki je trajala 14 dni, je že za nami. Glavni del šole pa se bo pričel v času semestralnih počitnic, ko se bo število dosedanjih udeležencev povečalo vsaj za 10 pionirjev. Šola, ki jo lahko obiskujejo pionirji stari od 11 do 15 let, bo trajala vsega 3 leta. V letošnjem prvem delu je predvidenih 40 ur. V času šole bodo pionirji dobili osnove iz nogometne igre, tako pravila kakor tudi osnovne pojme iz tehnike in taktike. S posebno pozornostjo pa bodo pionirjem v času šole prikazane vse vrline pravega športnika in človeka, kateremu naj bo šport ne samo za izživljanje, temveč tudi za urjenje človekovega zdravja.

Šolo, ki deluje po izdelanem planu, vodi trener Sobote tov. Volić, predavajo pa še nekateri znani športni delavci.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu