Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Predsednik Mure je postal Ivan Peterka

Novo vodstvo Mure, na čelu s predsednikom Ivanom Peterko. Foto: Muravidek, 24. februar 1928

Športni klub Mura je 16. februarja 1929 pripravil redni letni občni zbor. Predsednik kluba je postal Ivan Peterka, ki je zamenjal Vincenca Arvaija. Do spremembe je prišlo tudi na podpredsedniškem mestu. To funkcijo je prevzel Koloman Kardoš.

Ostali izvoljeni člani so:

Tajnik - Štefan Šiftar
Namestnik tajnika - Štefan Koltay
Blagajnik - Ladislav Nadai
Vodja nogometnega odseka - Tivadar
Odborniki - Vincenc Arvai, Dragutin Lehar, dr. Nikolaj Pinter, Aladar Fürst, Anton Koder, Ratkol, Karol Olaj, Evgen Halmoš, Franc Meolic, Janez Jonas, Turk, Čenar, Norčič in Ernest Nadai.
Nadzorni odbor - Josip Lipič, L. Šiftar in Josip Adanič.
Disciplinska komisija - Ludvik Vagaja, dr. Franjo Farkaš in Fr. Koder.

Občni zbor je potekal ob 20.00 uri v gostilni Benko.

Kot zanimivost naj omenimo, da je novi predsednik Mure, Ivan Peterka opravljal tudi vlogo sodnika na prvenstvenih tekmah hazene.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu