Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Predstavitev NŠ Mura na trenerskem licenčnem seminarju UEFA B in C

Vodja nogometne šole pri NŠ Mura, Dominik Kovačič. Foto: facebook NŠ Mura

Minulo soboto se je nogometna šola NŠ Mura predstavila na trenerskem licenčnem seminarju UEFA B in C, ki je potekal v prostorih Ekonomske šole Murska Sobota. Uvodoma je vodja nogometne šole Dominik Kovačič predstavil model strokovnega dela v nogometni šoli in podal povzetek obiskov trenerjev nogometne šole v akademijah Tottenhama, Rennesa in Vitesseja. Sledil je še praktični prikaz treningov selekcij U9 in U11 nogometne šole Mura.

Seminarju je prisostvovalo več kot 100 trenerjev iz pomurske regije. Nogometna šola Mura tudi na tak način želi prispevati k prenosu dobre prakse in razvoju otroškega in mladinskega nogometa v regiji.

Mladi Muraši v telovadnici Ekonomske šole Murska Sobota. Foto: facebook NŠ Mura

Mladi Muraši v telovadnici Ekonomske šole Murska Sobota. Foto: facebook NŠ Mura

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu