Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Priprave: Norčič in Potočnik odhajata

Po krajšem odmoru so se pričeli pripravljati tudi nogometaši za še uspešnejši start v spomladanskem tekmovanju. Igralci prvega moštva NK Sobota so do nedavnega trenirali v telovadnici, v nedeljo pa so se prvič srečali na prostem. Prijateljska tekma med A in B moštvom tega kluba se je končala z rezultatom 3:3.

Če bodo vremenske razmere dopuščale, bodo igralci Sobote imeli odslej treninge na prostem, do začetka tekmovanja za prvenstvo v SCL pa imajo v programu 6 prijateljskih srečanj, med njimi nekaj tekem z renomiranimi nasprotniki iz soseščine. Kot kaže, bo I. moštvo Sobote spomladi nastopalo v pomlajeni postavi, vendar se bodo pri pomlajevanju naslonili izključno na lastne vrste in vključili v moštvo par novih nadarjenih igralcev.

Izpisnico iz kluba sta dobila dosedanja igralca I. moštva Ludvik Norčič in Boris Potočnik, ki bi naj nogometno pot nadaljevala pri kranjskem Triglavu.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu