Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Prvi polčas je lahko vodilo

Novinarska konferenca po tekmi Mura : Radomlje. Od leve: Smiljan Kuhar, Anton Žlogar in Almin Kurtović. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Po tekmi med Muro in Radomljami sta za medije spregovorila Almin Kurtović in trener Anton Žlogar.

Oba sta bila na koncu z remijem zadovoljna, je pa Mura tekmo končala brez poškodovanega Brkića, ki je stadion zapustil z berglami in je zanj sezona najbrž že končana. Številni kartoni kartoni, ki so jih črno-beli prejeli pa bodo ekipo na naslednjem gostovanju še bolj zdesetkali. Manjkali bodo Trontelj, Proleta in Kous, zaradi poškodb pa še Brkić, Maruško, Jovićević, Cottrell, Laci, Domjan, Katić in še kdo. Skupaj za celotno enajsterico.

Dobiti moramo ekipo

Almin Kurtović: "Glede na okoliščine moramo biti zadovoljni s točko. Cel polčas smo igrali brez enega igralca. Verjamem, da bi si tudi želeli več, če bi nas bilo enajst. Z novim trenerjem smo naredili tri, štiri treninge, nek model pa se že počasi vidi. Vnesla se je tudi neka nova energija. Primarni cilj vseh ljudi okrog kluba in novega trenerja je, da ekipo znova poveže. Doslej je bilo malo preveč razpuščeno. Najprej moramo dobiti nazaj ekipo."

Anton Žlogar: "Zame osebno je bil zelo dober prvi polčas, ko smo imeli tekmo pod kontrolo. V treh treningih smo se poskušali dobro pripraviti na tekmo in iskati slabosti Radomelj. Dobro smo prihajali do zadnje tretjine igrišča, nato pa je zmanjkal zaključek. Glede na razmerje na lestvici smo po mojem mnenju dali premalo golov. Imeli smo štiri, pet lepih situacij za dosego zadetka. Drugi polčas z igralcem manj nismo bili tako nevarni. Želeli smo biti nevarni v prehodih na nasprotnikovo polovico."

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na 13. prvenstvenem dvoboju Mure in Radomelj. Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Alena Bubka.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 27. februarja, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 72.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu