Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

S kamero na prekmursko - štajerskem derbiju

Pirotehnični vložek pred glavnim vhodom. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Prekmursko - štajerski derbi je za nami. Še devetič v obdobju samostojne Slovenije se je končal z začetnim izidom 0:0. Po uradnih podatkih je tekmo spremljalo 2550 gledalcev, ker je nekoliko manj kot je bil v preteklosti običaj na tekmah med tema dvema nasprotnikoma.

Svoje sta dodali še obe navijaški skupini z zdaj že standardnimi zbadljivkami z ene in druge strani. Nekaj utrinkov dogajanja na in ob igrišču prinašamo na fotorgrafijah in videih.


Prihod Black Gringosov proti stadionu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Viole sprva niso želele v prostor za gostujoče navijače. Po posredovanju policije in varnostnikov so nato to vseeno storile. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Gringosi so odvrgli baklo na igrišče s čimer bodo klubu pridelali novo kazen. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Ogrevanje v polčasu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Igralci čakajo na pričetek drugega polčasa. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Pozdrav po koncu tekme. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na prekmursko - štajerskem derbiju (26. november 2023). Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Vladimirja Vermezovića in glavnega sodnika Martina Matošo.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 28. novembra, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 70.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu