Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sistematično vzgajati mlade nogometaše

Ob navzočnosti zastopnikov Nogometne zveze Slovenije in drugih gostov je Nogometni klub Sobota ocenil na letnem občnem zboru lanske uspehe ter razpravljal o bodočem delu.

Ugotovili so, da je Sobota v preteklem obdobju dosegla zadovoljive rezultate z vsemi ekipami, razen prvega moštva, ki je po jesenskem delu tekmovanja v SNL šele na 11. mestu. Taka uvrstitev nikakor ne zadovoljuje, vendar je treba upoštevati zelo neugoden žreb v jesenskem delu tekmovanja. Ker bodo v spomladanskem delu tekmovanja igrali večinoma doma, je pričakovati, da bodo uvrstitev na tabeli zboljšali. Nogometni klub Sobota je v preteklem letu ubral nekoliko bolj načrtno pot dela kot v prejšnjih letih. Veliko pridobitev nedvomno predstavlja nastavitev poklicnega trenerja, ki je že v lanskem letu začel sistematično vzgajati mlade nogometaše preko pionirske nogometne šole.

Nogometni klub Sobota se je v preteklem letu lotil izgradnje novega nogometnega igrišča, kajti staro je dotrajalo. Pri tem je bil deležen tudi potrebne pomoči od merodajnih občinskih faktorjev, tako da se bo spomladanski del tekmovanja odvijal na novem igrišču.

Kot so ugotavljali na občnem zboru naj bi v bodoče posvetili še večjo pozornost disciplini in enotni politiki upravnega odbora. Več pozornosti pa naj bi posvetili tudi sodelovanju z ostalimi, zlasti s podeželskimi klubi.

Naposled so na občnem zboru izvolili novi 25-članski upravni in 3-članski nadzorni odbor, ter dali priznanje za desetletno uspešno vodenje kluba predsedniku Ernestu Hoyerju.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu