Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobočani remizirali na Ptuju

Nogometaši Mure so se še drugič v tednu dni pomerili z Dravo, tokrat v gosteh. Končni rezultat je bil 2:2 (1:0).

Tekmo je bolje pričela Drava, ki je nekaj časa resno ogrožala vrata Sobote. Sčasoma so naši nogometaši vzpostavili ravnotežje, proti koncu polčasa pa je Drava dosegla vodilni zadetek. Po odmoru je Sobota pričela z nekoliko boljšo igro. V enem izmed prodorov so domačini v kazenskem prostoru zrušili Franca Sečka in sodnik Jenko iz Maribora je pokazal na belo točko, vendar pa je Sobočani niso znali izkoristiti. Kmalu zatem je Horvat s petintridesetih metrov izvajal prosti strel in izenačil na 1:1. Nekaj minut pozneje je Šubat zadel za 1:2, štiri minute pred koncem pa je Dravi uspelo izenačiti.

Nogometaši Sobote bodo na Ptuju znova gostovali prihodnjo soboto, ko bo na sporedu 1. krog prvenstva. Tekma bo odigrana v okviru III. okrajne gospodarske razstave na Ptuju.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu