Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobota znova praznih rok

V tretjem krogu slovenske lige sta se v Murski Soboti srečali enajsterici Sobote in celjskega Kladivarja. Po razburljivi tekmi so gostje iz Murske Sobote odnesli ves izkupiček saj so zmagali z 1:2 (1:1).

Sobočani so nujno potebovali zmago, saj so v prvih dveh krogih ostali praznih rok. Sobota je že od  vsega začetka pritisnila na vrata Kladivarja in gostje so po zaslugi odlične obrambe in vratarja Čaterja ohranjali svojo mrežo nedotaknjeno. Naši nogometaši so povedli, potem ko so izkoristili strel z enajstih metrov. Kmalu zatem so gostje dosegli izenačujoči zadetek. Po kotu je bil z glavo najvišji Čoh.

V drugem polčasu je Kladivar prevzel iniciativo in dosegel še drugi zadetek. Uspešen je bil Firm. Nekaj minut pred koncem tekme so gostje dosegli še tretji zadetek, vendar ga je sodnik zaradi prepovedanega položaja razveljavil.

Zmaga Kladivarja je zaslužena, saj je vzdržal močan pritisk Sobote, nakar je s fizično pripravljenostjo in tehnično igro uspel tekmo obrniti sebi v prid.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu