Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Uspešna generalka v Čakovcu

Ukrajinska reprezentantka v dresu Mure None Yana Malakhova. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Nogometašice so v Čakovcu odigrale zadnjo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem prvenstva. Pomerile so se s članicami Prve HNLŽ Međimurjem in slavile z 0:4 (0:0). Dvakratna strelka je bila Yana Malakhova, enkrat pa sta bili uspešni še Lea Dolinar in Noelle Vilčnik.

Murašice so tekmo pričele v postavi: Kocijan, Vindišar, Bednarova, Đorđević, E. Kos, Kolbl, Dolinar, L. Kos, Malakhova, Rakovec in Šoštarič Karič. Trener: Vladimir Kokol.

Prvenstvo v 1. SŽNL se je s tekmami 14. kroga pričelo ta vikend. Naše igralke so bile proste in bodo na igrišče stopile v nedeljo, 10. marca ob 13.00, ko bo v Ljubljani derbi proti Olimpiji.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu