Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

V pričakovanju Murine nouči

Jumbo plakati, ki jih zasledimo po mestu in ki vabijo na Murino nouč. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

V soboto, 18. maja nas čaka zaključek sezone 2023/24. Muraši se bodo ob 15.00 pomerili z Rogaško, čaka nas pa tudi Murina nouč. Pričela se bo ob 14.00 v šotoru pred glavnim vhodom. Nastopili bodo Blue Planet, Cardboard, Leopold I, Vlado Kreslin, Magnifico, Ka te trga in DJ Hari. Imetniki sezonskih vstopnic imajo prost vstop, vsi ostali pa si lahko vstopnice zagotovijo v predprodaji po 17 evrov. Vstopnica omogoča tudi brezplačen ogled tekme.

Murina nouč je še eden izmed dogodkov ob praznovanju stoletnice SK Mure. Dogodek je bil marketinško precej oglaševan, tako po medmrežju kot po mestu. Na nouč vabijo tudi veliki jumbo plakati, ki jih srečujemo po Murski Soboti.

Program
14:00 - 15:00 - Blue Planet
15:00 - 16:45 - Mura : Rogaška
18:30 - 19:30 - Cardboard
20:00 - 21:30 - Vlado Kreslin
22:00 - 23:30 - Magnifico
00:00 - 01:00 - Ka te trga
01:00 - 02:00 - DJ Hari

Med premori izvajalcev bo za glasbo skrbel DJ Hari.

Prizorišče bo v šotoru na parkirišču zraven igrišča z umetno travo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Vabilo na Murino nouč. Plakat je zalepljen pri vhodu v Murin bar na stadionu. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Murina nouč 2024. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Program Murine nouči. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu