Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Vincenc Arvai ostaja predsednik kluba

Upravni odbor in igralci Mure iz leta 1933. Zgornja vrsta: ___, ___, Ivo Kardoš, ___. Srednja vrsta: ___, J. Turk, ___, Janez Nemec, ___, ___, ___, ___, ___. Sedijo: Bela Norčič, Koloman Hirschl, Ladislav Nadai, ___, ___, ___, ___, ___. Fotografija je nastala 1. februarja 1933 na športnem plesu Mure. Bralce prosimo za razpoznavanje oseb s fotografije. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Jerolim Purač

1. marca 1933 je bil v prostorih "Velike kavarne" hotela Dobrai občni zbor S.K. Mure.  Za predsednika je bil znova izvoljen Vincenc Arvai, podpredsednik pa ostaja Ivan Peterka.

Uvodno besedo je imel predsednik Arvai, ki je po pozdravnem nagovoru predal besedo podpredsedniku Peterki, ki je vodil občni zbor. Podpredsednik je najprej na kratko orisal prehojeno pot in poudaril, da je šport potreba vsakega sodobnega človeka. Poročilo je podal tudi tajnik kluba Josip Adanič, ki je prijateljsko pozdravil novo ustanovljen nogometni klub v Murski Soboti, SK Panonijo.

Ena izmed točk dnevnega reda so bile volitve novega odbora. Vsi dosedanji funkcionarji so bili znova izvoljeni, tako da predsednik ostaja Vincenc Arvai, podpredsednik Ivan Peterka in tajnik Josip Adanič.

Na zgornji sliki je upravni odbor iz leta 1933. Bralce prosimo, da nam pomagajo pri razpoznavanju oseb s slike. V kolikor veste karkoli o omenjenih osebah, nam to sporočite na [email protected].

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu