Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Visoka kazen za Muro in Maribor

Vdor navijalev Maribora po koncu tekme. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Jure Zauneker

Disciplinski sodnik NZS Boštjan Jeglič je izrekel še zadnje kazni v sezoni 2021/22. Zaradi neljubih scen na zadnji tekmi med Muro in Mariborom sta kazen dobila oba kluba. Huje jo je odnesel Maribor, ki bo moral plačati kazen v višini 9200 evrov, dobil pa je tudi kazen igranja domače tekme brez gledalcev. Na drugi strani je Mura dobila kazen v višini 1000 evrov.

Jeglič je kot obrazložitev napisal, da so se navijači Mure nešportno in neprimerno vedli, večkrat pa so se žaljivo obnašali do gostujočih navijačev. Mariborčani, ki so po koncu tekme stekli na igrišče, večkrat prekinili tekmo, metali bakle med domače navijače, se spopadli z varnostniki, polivali stranskega sodnika, metali bakle na igrišče, sprožili močno detonacijo so jo odnesli precej huje.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu